Hyppää pääsisältöön

Sopii hyvin esimerkiksi virkistys- ja merkkipäiviin, polttareihin ja saunailtoihin 15 henkilölle. Saunojen yhteiskäytössä terassin ulkoporeallas. Saunoilla ei meressä uintimahdollisuutta. Tila yhdistettävissä Tupasauna II:een.

Tupasaunaan sisältyy takkatupa, jossa takka ja iso ruokailupöytä 15:lle, sekä saunatila sis.puku- ja suihkutilat. Voit ruokailla tilassa isommankin seurueen kanssa ja nauttia takkatulesta.

 • Juhlatilat Kartanossa

  Historiallisessa Haikon Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanon Klubin rento tunnelma taas sopii hyvin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin.

 • Juhlatilat Villa Haikossa

  Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin. Villa Haikko sopii erityisen hyvin myös yritysten illanviettoihin ja erilaisiin teemajuhliin.

  Tila
  Villa Sali
  Henkilömäärä
  230
 • Juhlatilat Rantasaunoilla

  Aivan meren rannalla neljä viihtyisää rantasaunaa takkatupineen, joissa voit virkistyä omassa rauhassaan saunoen ja ruokaillen. Soveltuu erinomaisesti polttareihin, yritysten työhyvinvointitapahtumiin ja virkistyspäiviin.

  Tila
  Tupasauna I
  Tupasauna II
  Tupasauna I+II
  Tupasauna III
  Hirsisauna
  Henkilömäärä
  15
  10
  25
  20
  12

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

Häätilaisuuksissa vihkimisaika ja -paikka jos tiedossa.
Huoneita löytyy kahdessa hotellirakennuksessa: kartanohotellissa ja kylpylähotellissa. Huonehinta sisältää aina aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsyn.

YHTEYSTIEDOT: