Hyppää pääsisältöön

Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista viini-illoissamme alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin.

 

Pidätämme oikeuden viini-iltojen muutoksiin. Mikäli viini-ilta peruuntuu vallitsevien viranomaismääräysten johdosta, ilmoitamme siitä välittömästi tällä nettisivullamme sekä myös suoraan viini-iltaan osallistujille.

Viini-illat järjetetään turvallisuus huomioiden ja noudatamme vallitsevan tilanteen ravintola-alan määräyksiä. Viini-illan osallistujien määrää on rajoitettu ohjeistusten mukaisesti ja seurueet sijoitetaan kukin omiin pöytiin. Tutustu Haikon koronatoimenpiteisiin

Nämä illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle. 

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta.
Valitse sopiva ilta ja varaa paikat pian!

Viini-ilta 98 €/hlö

Sisältäen aperitiivin, illallisen viineineen sekä viiniasiantuntijan opastuksen. Osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi. Ilta alkaa klo 18.30.

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous alk. 74 €/hlö/2hh. sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.

 

​KEVÄÄN VIINI-ILLAT 2021

22.1. Argentiina - viinejä Andien juurelta

19.2.   Itävallan huiput

5.3. Harrasta viiniä - ilta pastorien seurassa

  • Makumatkalla maistelemme mm. kampasimpukoita, karitsaa, Roquefort-juustoa ja syrnikkejä.
  • Pastori Jaakko Heinimäki ja viinipastori Juha Rantala ovat yhdessä keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan kanssa suunnitelleet 4-viinin ja 4-ruokalajin sesongin menuun. Viinit on valittu siten että niillä jokin yhteys joko valmistuspaikan perusteella (esim. luostarit) tai tarinansa perusteella uskonnolliseen viitekehykseen.
  • Ilmoittaudu 5.3. viini-iltaan tästä

19.3.   Espanja, Dueron laaksosta Atlantin rannikolle

23.4.  Keväisiä makuja Saksasta

4.6.    Nordic Fish & Wine         

  • Pohjoismaisia kaloja ja äyriäisiä vierailevien kotimaisten ja kansainvälisten keittiömestareiden valmistamina.
  • Hiiligrillistä ja buffetpöydistä merellisiä makuja Itämereltä Islantiin ja kaikkea siltä väliltä.
  • Ilmoittaudu Fish & Wine -iltaan

 

 

"Toistakymmentä vuotta viinejä harrastaineina suosittelemme Haikon Kartanon upeita viini-iltoja, joissa on lämmin ja hauska ilmapiiri! Maisteltavana on upeita viinejä, joiden seuraksi on loihdittu suussa sulava illallismenu ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Näitä, Porvoon parhaimpia viini-iltoja ei kannata jättää kokematta!"
Merja Aatola ja Markku Silander