Menut ryhmille 7.9.21-11.1.22

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää ryhmille Haikko-veden.

NORDIC MENU  70,50

  • Taimenta, kylmäsavusilakkaa, luomukananmunaa ja mätiä L,G
  • Tartar uusimaalaisesta peurasta, kanttarelleja ja piparjuurta L,G
  • Fasaania ja calvadoskastiketta L,G
  • Crème Brûlée ja lakkaa L

Menun viinisuositukset:

  • Rocca delle Maciè Moonlite 1/1   55,00 
  • Barton & Guestier Pinot Noir Rèserve  1/1   62,00  TAI Louis Jadot Bourgogne Chardonnay 1/1  62,00 
  • Barton & Guestier Pinot Noir Rèserve 1/1  62,00  
  • Heaven On Earth Late Harvest 6 cl   7,00

MENU HAIKKO 63,50

  • Rapukeittoa ja kampasimpukkaa L,G
  • Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
    TAI Päivän kalaa, fenkolikastiketta ja ruskistettua voita L,G
  • Tummaa suklaata, mokka-maitosuklaamoussea ja kirsikkaa

Menun viinisuositukset:

  • Ch. du Trignon Viognier  1/1    54,00
  • MATSU El Recio 1/1   62,00 (härälle) TAI Louis Jadot Bourgogne Chardonnay 1/1  62,00 (kalalle)
  • Graham´s LBV Port  6cl   7,70

IMPERIAL MENU 78,50

  • Tartar uusimaalaisesta peurasta, kanttarelleja ja piparjuurta L,G
  • Rapukeittoa ja kampasimpukkaa L,G 
  • Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
    TAI  Päivän kalaa, fenkolikastiketta ja ruskistettua voita L,G 
  • Juustoa ja hilloketta  L
  • Tummaa suklaata, mokka-maitosuklaamoussea ja kirsikkaa 

Menun viinisuositukset:

  • Louis Jadot Bourgogne Chardonnay  1/1  62,00
  • Ch. du Trigonon Viognier  1/1 
  • MATSU El Recio  1/1  62,00 (härälle) TAI Louis Jadot Bourgogne Chardonnay 1/1  62,00 (kalalle)
  • Graham's LBV Port  6 cl 7,70
  • Graham's LBV Port  6 cl 7,70

VERDE MENU 53,50  

  • Myskikurpitsaa, punajuurta ja pähkinöitä G, vegaaninen
  • Härkäpapua, perunaa, salviaa ja tatteja L,G
  • Omenavispipuuro Malmgårdin Kartanon mannasta ja suolakaramellijäätelöä L
  • Verde menu saatavissa myös vegaanisena

Menun viinisuositukset:

  • Jean Marc Charlis ( luomu/vegaaninen)  1/1   58,00
  • Lunaria Civitas Pecorino  1/1   52,00
  • Heaven On Earth Late Harvest  6cl  7,00

SESONKIMENU  55,00

  • Maa-artisokkakeittoa ja lipstikkakreemiä  L,G
  • Hirvenlihahöystöä, paahdettuja juureksia ja tryffeli-perunapyreetä
  • Mustikka-pannacotta

Viinisuositukset:

  • Jean-Marc Brocard Chablis 1/1  58,00
  • Vina Museum Tempranillo Crianza  1/1  57,00
  • Heaven On Earth Late Harvest 6 cl  7,00
 

FOUR SEASONS -MENUT

3-ruokalajia 63,50 € | 4-ruokalajia 70,50 € | 5-ruokalajia 78,50 € | 6-ruokalajia 84,50 €

Valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä), suluissa viinisuositus.

ALKURUOKIA 

Taimenta, kylmäsavusilakkaa, luomukananmunaa ja mätiä L,G  (Rocca delle Macié Moonlite  1/1   55,00)
Rapukeittoa ja kampasimpukkaa L,G  (Ch. du Trignon Viognier  1/1  54,00)
Tartar uusimaalaisesta peurasta, kanttarelleja ja piparjuurta L,G (Louis jadot Bourgogne Chardonnay Jacobins  1/1  62,00)
Myskikurpitsaa, punajuurta ja pähkinöitä G, vegaaninen  (Jean-Marc Brocard  Chablis, luomu ja vegaaninen viini, 1/1  58,00)

VÄLIRUOKA

Cavasorbetti  L,G

LÄMPIMIÄ RUOKIA 

Päivän kalaa, fenkolikastiketta ja ruskistettua voita  L,G  (Louis Jadot Bourgogne Chardonnay Jacobins 1/1    62,00)
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja  yrttivoikastiketta L, G (MATSU El Recio 1/1  62,00 tai Herdade de Sao Miguel Colheita  1/1  54,00 tai Ch de Pennautier 1/1  52,00)
Fasaania ja calvadoskastiketta  L,G (Barton & Guestier Pinot Noir Rèserve 1/1  62,00)
Härkäpapua, perunaa, salviaa ja tatteja L,G, saatavissa vegaanisena (Lunaria Civitas Pecorino  1/1   52,00)

JÄLKIRUOKIA 

Crème Brûlée ja lakkaa L,G (Heaven On Earth Late Harvest  6 cl  7,00)
Tummaa suklaata, mokka-maitosuklaamoussea ja kirsikkaa (Graham´s LBV Port  6 cl  7,70)
Omenavispipuuro Malmgårdin Kartanon mannasta ja suolakaramellijäätelöä (Heaven On Earth Late Harvest  6cl  7,00)
Juustoa ja hilloketta Graham's (LBV Port  6 cl 7,70)
Suklaata Porvoosta

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Tilaa kaunis täytekakku aterian lopuksi (alk. 11 €/hlö) tai vaihda jälkiruoka täytekakkuun (+3 €/hlö), tutustu täytekakkuihin.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi