Hyppää pääsisältöön

 

Aamiainen 

Aamiainen sisältyy aina kylpylä- ja kartanohotellissa majoittuvien huonehintaan.

Aamiaisen tarjoiluajat hotellissa majoittuville:

  • 19.4.-23.4. klo 6-10 aamiainen tarjolla Spa Bistrossa (kylpylähotellissa)
  • 24.4. alk. aamiainen tarjolla Kartanon ravintolassa
    MA-PE klo 6-10 | LA-SU klo 6-11 (poikkeuksena 14.5. klo 6-11)

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen ja tarjoiluiden muutoksiin asiakasmääristä ja viranomaismääräyksistä riippuen.

 

Noudatathan annettua aamiaisvuoroa viikonloppuisin

Hotelliaamiainen tarjoillaan buffetpöydästä kartanoravintolassa tai kylpylähotellin Bistrossa viikonpäivästä riippuen. Aamiaiselle menoa porrastetaan viikonloppuisin - saat aamiaisvuorosi saapuessasi hotelliin.

Viikonloppuisin tule aamiaiselle jo ennen klo 9 ja nautit väljemmin aamiaisestasi :)

Kartanossa majoittuville varattuna omat aamiaispöydät, odota siis kartanon butlerin ohjausta pöytääsi (poikkeus kun aamiainen Bistrossa), kartanossa majoittuville hintaan sisältyy myös kuohuviinilasillinen (alkoholin anniskelumääräysten johdosta aamiaisen kuohuviinitarjoilu klo 7 jälkeen)

Turvallisesti aamiaisella

Meille on tärkeää, että hotellivierailusi sujuu turvallisesti huomioiden viranomaisohjeistukset ja turvavälit.  Aamiaisella olemme siirtyneet sämpylöihin ja yksittäispakattuihin leivonnaisiin (toistaiseksi aamiaisella ei itse leikattavia leipiä) ja mahdollisimman turvallisiin tuotteisiin. Tarvittaessa aamiaiseen tuloaikoja porrastetaan paikan päällä, kun talossa paljon aamiaisvieraita. Huomioithan turvavälit aamiaisbuffetissa jonottaessa.

Takeaway -aamiainen hotellivieraille

Takeaway -aamiaismahdollisuus sinulle, joka haluat syödä aamiaisen rauhassa omassa hotellihuoneessasi normaali aikana. Ennakkotilaus vastaanottoon saapuessasi hotelliin viim. klo 18 menn., ilmoitathan samalla erikoisruokavaliot.

Takeaway-aamiaispussi sisältää supistetun perusaamiaisen (ei lämmintä ruokaa) ja kahvin/teen takeaway-kupissa, kylpylähotellissa nouto vastaanotosta, kartanohotellissa tuodaan huoneisiin. Lue lisää.

Aamiainen päivävieraille (ei majoittuville)

Aamiaisvaraukset päivävieraille etukäteen aikaisintaan 4vrk ennen tuloa, hinta 21 €/hlö sis. kartanoaamiaisen ja mehucocktailin. Varaukset arkisin klo 9-16 puhelimitse 0600 15131 

Huom! Varsinkin viikonloppuisin kartanoaamiaiselle ravintolapaikat on varattu ensisijaisesti majoittuville hotellivieraille.

Unelmien huoneaamiainen  

Ylellinen Unelmien huoneaamiainen mahdollisuus varata lisämaksusta ennakkotilauksena vain Kartanohotellin imperial- ja sviittihuoneisiin. Lisätietoa ja varaukset Unelmien huoneaamiaiseen