Hyppää pääsisältöön

Hotelliaamiainen tarjoillaan buffetpöydästä kartanoravintolassa. Aamiaiselle menoa porrastetaan viikonloppuisin - saat aamiaisvuorosi saapuessasi hotelliin.

Ennakkotilauksesta myös Takeaway -aamiaismahdollisuus, kun haluat nauttia aamiaisen turvallisesti hotellihuoneessasi.

Aamiainen 

Aamiainen sisältyy aina kylpylä- ja kartanohotellissa majoittuvien huonehintaan.

Aamiaisen tarjoiluajat hotellissa majoittuville:

  • 24.12.-9.1. MA-SU 8-11.30 kartanoravintolassa
  • 10.1.-17.2.
    MA-KE 7-10 Spa Bistrossa
    TO-PE 7-10 | LA-SU 8-11 Kartanoravintolassa

Vinkki rauhallisempaa aamiaista arvostaville: Viikonloppuisin tule aamiaiselle jo ennen klo 9 ja nautit väljemmin aamiaisestasi :)

Kartanossa majoittuville varattuna omat aamiaispöydät, odota siis kartanon butlerin ohjausta pöytääsi (poikkeus ma-ke 11.1.-17.2. kun aamiainen Bistrossa)

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen ja tarjoiluiden muutoksiin asiakasmääristä riippuen.

Turvallisesti aamiaisella

Meille on tärkeää, että hotellivierailusi sujuu turvallisesti huomioiden viranomaisohjeistukset ja turvavälit.  Aamiaisella olemme siirtyneet sämpylöihin ja yksittäispakattuihin leivonnaisiin (toistaiseksi aamiaisella ei itse leikattavia leipiä) ja mahdollisimman turvallisiin tuotteisiin. Tarvittaessa aamiaiseen tuloaikoja porrastetaan paikan päällä, kun talossa paljon aamiaisvieraita. Huomioithan turvavälit aamiaisbuffetissa jonottaessa.

Takeaway -aamiainen hotellivieraille

Takeaway -aamiaismahdollisuus sinulle, joka haluat syödä aamiaisen turvallisesti omassa hotellihuoneessasi. Ennakkotilaus vastaanottoon saapuessasi hotelliin viim. klo 18 menn., ilmoitathan samalla erikoisruokavaliot.

Takeaway-aamiaispussi sisältää supistetun perusaamiaisen (ei lämmintä ruokaa) ja kahvin/teen takeaway-kupissa, kylpylähotellissa nouto vastaanotosta klo 8.30-10.30, kartanohotellissa tuodaan huoneisiin. Lue lisää.

Aamiainen päivävieraille (ei majoittuville)

Aamiaisvaraukset päivävieraille etukäteen aikaisintaan 4vrk ennen tuloa, hinta 21 €/hlö sis. kartanoaamiaisen ja mehucocktailin. Varaukset arkisin klo 9-16 puhelimitse 0600 15131 

Huom! Varsinkin viikonloppuisin kartanoaamiaiselle ravintolapaikat on varattu ensisijaisesti majoittuville hotellivieraille.

 

Unelmien huoneaamiainen  

Ylellinen Unelmien huoneaamiainen mahdollisuus varata lisämaksusta ennakkotilauksena vain Kartanohotellin imperial- ja sviittihuoneisiin. Lisätietoa ja varaukset Unelmien huoneaamiaiseen