Kartanorakennuksen upeat ravintolasalit sopivat tunnelmallisiin illallisiin. Kylpylähotellissa altaiden läheisyydessä toimii viihtyisä Spa Bistro.
Rennompaan seurusteluun löytyy Haikosta useampia baareja, joissa voit nauttia lasilliset kuohuvaa tai jatkaa iltaa illallisen jälkeen.
Haluamme taata turvallisen ravintolaelämyksen, tutustu ravintoloidemme uusiin toimintatapoihimme.
Huom! Tarkista aina ennen hotelliin tuloasi viime hetken tiedot aukioloajoista. Aukioloaikojen muutokset mahdollisia asiakasmäärien ja vallitsevien määräysten mukaan.
Kartanoravintola avoinna
MA-PE 17-23 a la carte | LA 13-23 a la carte | SU 12.30-15.30 brunssi
10.1.-17.2. avoinna:
KE-PE 17-23 a la carte | LA 13-23 a la carte | SU 12.30-15.30 brunssi
suljettu MA-TI
VARAA PÖYTÄ KARTANORAVINTOLAAN
Pöytävaraukset ennakkoon kartanoravintolaan. Illan ruokatilaukset viimeistään klo 21.30. Päivän lounas vain ennakkotilauksesta.
Alkoholin anniskelu päättyy klo 22.
Hotellivieraiden aamiainen
Katso aamiaisajat ja tarjoilupaikka tästä
Spa Bistro avoinna
28.12.-10.1. MA-PE 12-21 | LA 12-22 | SU 14-20
11.1. - 21.2.:
MA-TI 14-21 | KE-TO suljettu | PE 14-22 | LA 12-22 | SU 14-20
Ruokatilaukset viimeistään 1 h ennen sulkemisaikaa. Ei pöytävarauksia. Sunnuntaisin tarjolla supistettu lista (päivän keittoa, bistro buffet ja kahvilatuotteita). Katso Bistro menu
Baarit & Pub avoinna
Kylpylähotellin LOBBY BAR (aulabaari vastaanotossa) MA-SU 24h, alkoholin anniskelu MA-SU 9-22
Vastaanotto palvelee 24h ja voit ostaa mukaan läpi vuorokauden kahvia, virvokkeita, snacks, sandwich, ym..
Kartanon BOLLINGER-BAARI MA-SU 9-23 (anniskelu klo 22 asti)
10.1.-17.2. MA-TI suljettu | KE 15-23 | TO-LA 9-23 | SU 9-15 (anniskelu klo 22 asti)
Kartanon KELLARI & PUB toistaiseksi suljettu (avoinna vain yksityistilaisuuksiin)
Kylpylän SPA LOUNGE (altaiden lähellä), voit nauttia juomasi Spa Loungessa tai allasosastolla.
28.12.-9.1. MA-PE 12-21 | LA 12-22 | SU 14-20
10.1.-21.2. MA-TI 14-21 | KE-TO suljettu | PE 14-22 | LA 12-22 | SU 14-20
Huom! Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin.