Hyppää pääsisältöön

Kartanorakennuksen upeat ravintolasalit sopivat tunnelmallisiin illallisiin. Kylpylähotellissa altaiden läheisyydessä toimii viihtyisä Spa Bistro.

Haluamme taata turvallisen ravintolaelämyksen, tutustu ravintoloidemme uusiin toimintatapoihimme.

 
Tarkista aina ennen hotelliin tuloasi viime hetken tiedot aukioloajoista. Aukioloaikojen muutokset mahdollisia asiakasmäärien ja vallitsevien määräysten mukaan.
 
Huom! Vallitsevien rajoitusten johdosta alkoholin anniskelu mahdollista klo 17 asti, alkoholin nauttiminen ravintolatiloissa klo 18 asti ja ravintolatilat voivat olla auki enintään klo 19 asti. Klo 19 jälkeen mahdollisuus nauttia Spa Bistron takeaway-annoksia omassa hotellihuoneessa.
 
 

Spa Bistro avoinna

MA-TO 15-21 | PE-LA 14-22 | SU 15-21 (Huom! klo 19 jälkeen vain take away)

Alkoholin anniskelu klo 17 asti, alkoholin nauttiminen sallittu Spa Bistron ravintolatilassa klo 18 asti. Take away -ruokatilaukset samana päivänä 1 tunti ennen sulkemisaikaa puh. 019-5760 290. Bistrosta mukaan myös kylmät ja kuumat juomat sekä kahvisyömiset.  Katso Bistro menu

Kartanoravintola avoinna

8.-23.4. SULJETTU
24.4.-12.5. LA 12.30-19 a la carte | SU 12.30-15.30 brunssi  | MA-PE suljettu (* ks. poikkeusajat)
13.5.- aukioloajat vahvistuvat myöhemmin

Alkoholin anniskelu klo 17 asti, alkoholin nauttiminen ravintolatilassa klo 18 asti ja ravintolatila auki klo 19 asti. Pöytävaraus ennakkoon.
* Poikkeukset aukioloaikoihin:
30.4. avoinna 12.30-19, pöytävaraukset klo 16 menn.
1.5. avoinna 12-19, tarjolla Vappubrunssi (tuloajat kattauksiin klo 12-15.15) + a la carte (klo 16)
9.5. avoinna 11.15-19, tarjolla Äitienpäivälounas (ei a la cartea eikä sunnuntaibrunssia)

VARAA PÖYTÄ KARTANORAVINTOLAAN

Päivän lounas ryhmille vain ennakkotilauksesta.
 

Hotellivieraiden aamiainen

Katso aamiaisajat ja tarjoilupaikka tästä

Kartanon terassi

PE 15-19 | LA 9-19 |  SU 9-15.30 | MA-TO suljettu
Alkoholin anniskelu sallittu klo 17 asti, ravintolatilassa alkoholin nauttiminen klo 18 asti ja ravintolatila auki klo 19 asti.
 

Baarit & Pub avoinna

Kylpylähotellin LOBBY BAR (aulabaari vastaanotossa) MA-SU 24h.
Vastaanotto palvelee 24h ja voit ostaa mukaan läpi vuorokauden kahvia, virvokkeita, snacks, sandwich, ym.
Alkoholin anniskelu klo 17 asti, Lobby Bar'in ravintolatilassa alkoholin nauttiminen sallittu klo 18 asti ja muiden tuotteiden klo 19 asti.

Kartanon BOLLINGER-BAARI
PE 15-19 |  LA 9-19 |  SU 9-15.30 | MA-TO suljettu
Alkoholin anniskelu klo 17 asti.

Kylpylän SPA LOUNGE (altaiden lähellä)
Toistaiseksi suljettu

Kartanon KELLARI & PUB  toistaiseksi suljettu  (avoinna vain yksityistilaisuuksiin)

Huom! Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin. 

 

Esimerkkejä ravintoloiden tarjonnasta

Haikon ravintolat: Kartanoravintola & terassi sekä Kylpylän Spa Bistro

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Sesongin mukaiset raaka-aineet, riista ja paikallisen kalastajan villikala muodostavat pohjan herkullisille menuillemme. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.

Huomaavainen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Kartanon ravintolasaleissa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanosalit sijaitsevat historiallisessa Haikon kartanorakennuksessa ja kesäisin on iso terassi kauniilla puistonäkymällä. Kartanoravintolassa on herkullisia pöytiin tarjoiltavia annoksia klassiseen kartanotyyliin. Täällä tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen, lounas ja illallinen sekä ryhmien historiikkikahvit.

Kylpylähotellin Spa Bistro on rento kahvi- ja ruokailupaikka ja tarjoaa mutkatonta, helppoa syötävää hotellivieraille ja kylpylävieraille.

Ravintolaetuja Stockmannin kanta-asiakkaille

Tarjoamme ravintolassa sekä koko vuoden voimassa olevia että kausiluonteisia vaihtuvia etuja menuista ja viinilistaltamme.

Haikon ravintoloiden Oiva-raportit löydät täältä

Ravintolakaupunki Porvoo

Porvoo on suoranainen kulinaristin unelma ja viesti kaupungin laadukkaasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta on kiirinyt laajalle. Haikon Kartanon ravintolan herkullinen Nordic Kitchen -tyyppinen ruoka on kivunnut korkealle asiakkaiden ravintola-arvosteluissa. Haikon Kartanon ravintola on saanut useana vuonna Tripadvisorin "Erinomainen kohde" -kunniamaininnan. Kiitosta tulee paljon myös annosten koosta - Haikon a la carte -annos on kauniisti lautasella esillä ja siitä myös saa vatsansa täyteen.