Hyppää pääsisältöön

Haikon Kylpylän allasosasto saunapolkuineen ja elämyssuihkuineen tarjoaa aikuisille nautintoja ja rentoutumista arjen keskelle. Kylpylän altaat ja saunat ovat käytettävissä vain ajanvarauksella.

Kylpyläkäynnin kesto on 1h 30 min. Kylpylän ikäraja klo 18 jälkeen 12 vuotta.

HUOM! KYLPYLÄN ALTAAT, YLEISET SAUNAT JA KUNTOSALI OVAT 1.4. ALKAEN SULJETTUINA TOISTAISEKSI JOHTUEN VALLITSEVISTA KORONARAJOITUKSISTA  (/Etelä-Suomen avi:n määräys, sulku 1.-28.4., sulun mahd. jatko selviää huhtikuun lopussa).

 

Kylpylähinnat

  • Hotellivieraille kylpylä sisältyy huonehintaan (1,5h/hlö/hotellivrk).
  • Päiväkävijöiden kylpylän hinnat löydät TÄSTÄ

 

VARAA KYLPYLÄAIKA ALLA OLEVISTA VARAUSKALENTEISTA
Huom. tee varaus erikseen naisten ja miesten pukuhuoneisiin henkilömäärän mukaan.

NAISTEN SAUNA     MIESTEN SAUNA

PIDENNÄ LOMAA! TULE AIKAISEMMIN TAI OTA LÄHTÖPÄIVÄNÄKIN RENNOSTI
Nauti kylpylästä alkuiltapäivästä tai seuraavana päivänä.

 

Varaathan kylpyläkäyntisi etukäteen!

Haluamme varmistaa miellyttävän ja turvallisen kylpyläkokemuksen, jonka vuoksi kylpyläaikoja on porrastettu. Pukukaappeja saatavilla rajallinen määrä, joten varaathan hyvissä ajoin ennen vierailuasi kylpyläajan. Ennakkovarauksella varmistat sisäänpääsysi kylpylään. Huomioithan, että kylpylän yhteissaunoissa uima-asun käyttö välttämätöntä.

 

HUOM! Kylpylän koronarajoituksiin liittyen:

Pidätämme oikeuden kylpylän aukioloaikojen ja varausaikojen muutoksiin.

Noudatamme Etelä-Suomen aluehallintoviraston koronarajoituksia koskevia päätöksiä liittyen kylpylämme aukioloaikoihin ja tilojen maksimihenkilömääriin. Edellä mainitun vuoksi Haikko ei pysty tarjoamaan korkeamman kysynnän eikä kylpyläsulun aikana normaalisti huonehintaan sisältyvää kylpyläkäyntiä kaikille majoitusasiakkailleen.