Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartano tarjoaa yhteistyössä Aestheticsin - Plastic surgery centerin kanssa esteettistä kauneudenhoitoa ilman kirurgiaa. 

Ilmettä voidaan piristää ja ikääntymisestä aiheutuvia muutoksia voidaan korjata ja ennaltaehkäistä tehokkaasti. Hoidoissa käytettävät laitteet ovat turvallista huipputeknologiaa, ja lopputulos on luonnollinen. Hoidot on tarkoittettu niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat tehokkaita tuloksia.

Hoidosta riippuen hoidon tekijänä toimii sairaanhoitaja tai kosmetologi. Tarvittaessa konsultoimme plastiikkakirurgian erikoislääkäriä.

Tutustu esteettisten hoitojen hinnastoon

Aesthetics'in esteettisiin hoitoihin on omat varaus- ja peruutusehdot, tutustu niihin TÄSTÄ

Varaukset: 

 

FRX SmartPulse -laser

FRX SmartPulse -laser hyödyntää huippumodernia laserteknologiaa. Tämä ainutlaatuinen menetelmä on kehitetty lähinnä kasvojen ihomuutosten hoitamiseen, mutta sen avulla voidaan hoitaa myös muiden kehon alueiden ihomuutoksia. Menetelmän monipuolisten mahdollisuuksien ansiosta jokainen hoito räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan iholle optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Laser aktivoi ihon omat korjaus -ja paranemismekanismit samalla tuottaen kollageenia, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät luonnollisesti. Lisäksi FRX-laserhoito sopii erinomaisesti myös arpien, kuten aknearpien hoitoon. 

Hifu-kasvojenkohotus

Ihoa kiinteyttävän Hifu-hoidon teknologia perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua kudokseen. Hifu-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja kiinteyttää kudosta.

Mihin hoito sopii

Se sopii erittäin hyvin esimerkiksi roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat tehokkaita tuloksia. Yhdellä hoitokerralla (kesto 45 min) saa jo tehokkaita tuloksia, jotka alkavat näkyä muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito voidaan toistaa kaksi tai kolme kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1-2 vuoden välein.

Haikon blogi HIFU-kasvojenkohotuksesta

Täyteaine- ja botuliinihoidot

Täyteainehoito on sopiva menetelmä ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden parantamiseksi. Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota on ihon kudoksissa luonnostaan. Sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä, samalla kosteuttaen ihoa sisältäpäin käsitellyllä alueella. Käytössämme on laadukkaat ja tutkitusti turvalliset hyaluronihappopohjaiset täyteaineet; Juvederm ja Teosyal. 

Botuliinihoidot soveltuvat erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärysryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinin on todettu auttavan myös jännityspäänsärkyyn (migreeniin) sekä bruksismiin (hampaiden liikapurentaan) ja liikahikoiluun.

Motus-karvanpoistot 

Teemme ihokarvojenpoistoja markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Deka Motus Ax -laserlaitteella. Laserlaitteen toiminta perustuu laservalon imeytymiseen karvan väripigmenttiin. Valkoisiin ja värittömiin karvoihin lasersäde ei tehoa. Lasersäde kuumentaa karvan ja tuhoaa karvatupen, jolloin karvankasvu käsitellyltä alueelta loppuu. Ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hoitoja tulee tehdä keskimäärin 6-12 kertaa ja lopullinen hoitokertojen määrä riippuu olemassa olevan karvan määrästä ja laadusta.

Tatuoinnin poistot

Teemme tatuoinnin poistoja markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Q_switched Terra –laserlaitteella, jolla voimme poistaa kaikkia värejä valkoista lukuun ottamatta. Tatuoinninpoisto on aina yksilöllinen prosessi. Laser tarttuu tatuoinnin väripigmenttiin, jolloin tatuoinnissa käynnistyy värin pilkkoutuminen pienemmiksi partikkeleiksi. Aineenvaihduntasi kuljettaa pilkkoutunutta väriainetta pois kehosta. Värin poistuminen tapahtuu kerroksittain. Täydellinen tatuoinninpoisto vaatii keskimäärin 6-12 hoitokertaa ja lopullinen hoitokertojen määrä riippuu käytetyn värin määrästä, laadusta, väriaineen syvyydestä sekä omasta aineenvaihdunnasta.

Clatuu Alpha - rasvanpoisto jäädyttämällä

Clatuu Alpha on toisen sukupolven 360 asteen kryolipolyysihoito, joka käyttää hallittua jäädytystekniikkaa ei-toivotun rasvan poistamiseksi. Clatuu Alpha on ei-invasiivinen hoito, joka poistaa kehon rasvakertymiä, joista ei ole voinut päästä eroon terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta. Asiakkaat voivat odottaa 25 % vähennystä, hoitoalueen ylimääräisten rasvojen osalta, jokaisen hoitokerran jälkeen.

Cryolipo-hoito vartalolle

Vartalonmuokkaukseen ja selluliitin vähentämiseen erikoistuneessa Cryolipo-hoidossa poistetaan itsepäisiä, paikallisia rasvasoluja jäädyttämällä. Hoidossa rasvasolut jäätyvät ja kristallisoituvat muita ympäröiviä soluja nopeammin ja korkeammassa lämpötilassa - rasvasolut kuolevat ja niiden sisältämä rasva pilkkoutuu lipideiksi.

Kolmivaiheinen rasvanpolttohoito

Cryolipo-hoito on kolmivaiheinen rasvanpolttohoito. Ensimmäisessä vaiheessa rasvasolut pehmennetään laseroinnilla (10 min), toisessa vaiheessa rasvasolut rikotaan jäädyttämällä (50 min) ja viimeisessä vaiheessa loput rasvasolut tuhotaan kavitaatiolla (5 min) ultraäänen avulla.

Mihin hoito sopii

Cryolipo-hoito sopii erinomaisesti itsepäisten, paikallisten rasvanmuodostomien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisille henkilöille. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista. 2-3 hoitokertaa vastaa perinteistä rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin 2 kk kuluttua, sillä jäätyneiden ja rikottujen rasvasolujen liukeneminen jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen.

Haikon blogi: Eroon rasvasoluista!

HIFU-vartalohoidot

Vartalon HIFU-hoidot on tarkoitettu rasvan- ja selluliitin poistoon vaikeammilta alueilta, kuten pakarat, reidet, allit sekä vatsan alueen viimeistely. Eroaa kasvon alueen hoidosta siten, että laitepäässä on enemmän ultraäänipisteitä ja laitteen teho menee kasvohoitoa syvempiin kerroksiin. Näin voidaan hoitaa tehokkaasti laajempia alueita.

Pro White –hampaiden valkaisu

Valkeat hampaat viestivät hyvinvoinnista ja antavat huolitellut ja nuorekkaan ilmeen. Hampaiden valkaisu Pro White -valkaisumetodilla perustuu CTN:n kehittämään soodapohjaiseen valkaisugeeliin, jolla saadaan hampaat valkaistua tehokkaasti ja hellävaraisesti. Pro White -hoito ei kuluta kiillettä, rasita ikeniä eikä siinä käytetä vetyperoksidia tai muita syövyttäviä aineita.

Helppo hoitoprosessi

Hoitoprosessi on helppo ja turvallinen eikä aiheuta kipuja. Hoitoon tullessa suositellaan, että asiakas on pessyt hampaansa ja erinomaisen lopputuloksen saamiseksi suositellaan hammaskiven poistoa ennen valkaisua. Suu huuhdellaan vielä vedellä ennen hoidon aloittamista. Kaksi tuntia hoidon jälkeen ei suositella ruokailua, ja 24 h hoidon jälkeen ei saisi syödä tai juoda värjääviä aineita esim. kahvi, tee, punajuuri, chili, curry tai punaviini.

Hoidon voi uusia n. 3 kk kuluttua edellisestä hoidosta.  Hoidon kesto on noin 30 min.

Hoitovaraukset esteettisiin hoitoihin: 09 6150 0399 tai info@plasticsurgery.fi

 

Varaus- ja peruutusehdot esteettisiin hoitoihin:

Aesthetics'in esteettisiin hoitoihin on omat varaus- ja peruutusehdot, tutustu niihin tarkkaan TÄSTÄ

Konsultaation peruutus        

  • Valitettavasti ajalle joka on teille varattu emme ehdi saada enää toista henkilöä tilalle jolloin ajanvaraus jää tyhjäksi. Vaikka konsultaatio on täysin maksuton, veloitetaan siitä peruutusehtojemme mukaan. 
  • Mikäli asiakas jättää saapumatta maksuttomaan konsultaatioon veloitamme varatusta ajasta peruutusehdoissa mainittu maksu. Maksuttoman konsultaatioajan voi siirtää tai perua, kun konsultaatioaikaan tai toimenpiteeseen on aikaa 3 vuorokautta tai enemmän.

Toimenpiteen peruutus

  • Varausehtojemme mukaan toimenpiteet tulee peruuttaa tai siirtää 3 vuorokautta ennen sovittua aikaa.
  • Peruutukset / siirtäminen alle 3vrk ennen hoitoa: Ajan voi siirtää maksutta sairastapauksessa, kun toimitat kuvan lääkärintodistuksestasi.
  • Liian myöhään perutuista ajoista veloitetaan toimenpiteen hinta kokonaisuudessaan. Ko. maksun saatte hyvityksenä takaisin tulevan toimenpiteenne hinnasta.
  • Laskun summa voidaan hyvittää sinulle seuraavan toimenpiteen hinnasta. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli haluat perua toimenpiteen, lähetämme tästä laskun. Voit varata uuden toimenpideajan laskun maksettuasi. Saat tällöin kyseisen summan hyvitettynä toimenpiteestäsi.