Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan.

Virkistävät kahvibreikit, joissa tarjolla smoothiet, raikkaat hedelmät ja pikkusyötävät kahvin oheen, tuovat energiaa kokoukseen pitkin päivää.

Kartanoravintolan maittavissa kokouslounaissa ja illallismenuissa keittiömestarimme tarjoavat makuelämyksiä klassiseen kartanotyyliin.

Valmistamme ateriat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina ja huomioimme myös muut ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot.

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä kokoustiedustelut ja varaukset suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin 8.00-18.00)

lähetä tarjouspyyntö

 

Aamiainen

Hotelliaamiainen sisältyy kaikille yöpyjille seuraavan päivän aamuksi. Myös tulopäivän alkuun suosittelemme runsaampaan aamupalaa, varsinkin kauempaa tuleville kokousvieraille.

Lounas

Haikossa herkutellaan kartanoravintolassa lounasaikaan.
Pienemmille kokousryhmille ja virkistyspäiviin rennompaa ja kevyempää lounasta haluaville, valittavana lounaalle myös kylpylän Spa Bistron menut. Lue lisää.

Illallinen

Kokouspäivällisille, illallisille, juhla-aterioille. Pöytiin tarjoiltavat menukokonaisuudet noudattavat vuoden kiertoa. Haikon viinitiimin menuisiin tarkkaan valitsemat viinit täydentävät makuelämystä.

Saunamenut ja iltapalat ryhmille

Tupasaunoilla ja Hirsisaunassa voi viettää rennon illan merimaisemasta nauttien. Tuomme saunoille sekä pikkupurtavaa että runsaamman iltapalan, josta isokin nälkä talttuu. Katso sauna- ja iltapalalista

Sesongin menuita eri vuoden aikoihin

Keittiömestarimme ovat suunnitelleet eri vuoden aikojen parhaista antimista herkulliset kausimenut ja juhlapyhiin menukokonaisuuksia. Esim. pääsiäismenut, joululounaat, blinimenut, rapumenut, syksyyn riistamenut ym.

À la Carte

Alle kuuden henkilön kokouksiin suosittelemme a la carte -listan menuita. Tarjoamme vuodenaikojen parhaita raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa. Hovimestarimme auttaa valitsemaan valitsemallenne ruoalle sopivan viinin.

Á la carte listamme
Tutustu viinitarjontaamme