Hyppää pääsisältöön

Kartanon kivijalassa sijaitseva tunnelmallinen Kellarisali soveltuu erinomaisesti tilauskäytössä yritys- ja perhejuhliin sekä rentoihin illanistujaisiin. Kellarisali on avattavalla lasiseinällä yhdistettävissä brittiläistyyliseen Kellarin Pubiin, Kellarin erikoisuuksiin kuuluu myös avokeittiö, jossa valmistellaan ja tarjoillaan ryhmille herkullisia buffetkattauksia Kartanon skandinaavisen keittiön tyyliin. 

 

 • Juhlatilat Kartanossa

  Historiallisessa Haikon Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanon Klubin rento tunnelma taas sopii hyvin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin.

 • Juhlatilat Villa Haikossa

  Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin. Villa Haikko sopii erityisen hyvin myös yritysten illanviettoihin ja erilaisiin teemajuhliin.

  Tila
  Villa Sali
  Henkilömäärä
  230
 • Juhlatilat Rantasaunoilla

  Aivan meren rannalla neljä viihtyisää rantasaunaa takkatupineen, joissa voit virkistyä omassa rauhassaan saunoen ja ruokaillen. Soveltuu erinomaisesti polttareihin, yritysten työhyvinvointitapahtumiin ja virkistyspäiviin.

  Tila
  Tupasauna I
  Tupasauna II
  Tupasauna I+II
  Tupasauna III
  Hirsisauna
  Henkilömäärä
  15
  10
  25
  20
  12

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

Häätilaisuuksissa vihkimisaika ja -paikka jos tiedossa.
Huoneita löytyy kahdessa hotellirakennuksessa: kartanohotellissa ja kylpylähotellissa. Huonehinta sisältää aina aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsyn.

YHTEYSTIEDOT: