Hyppää pääsisältöön

Myyntipäällikkönä vastuullasi on hotelli-, ravintola-, tapahtuma- ja elämyspalveluidemme myynti B2B-asiakkaillemme. 

Etsimme myyntipäällikköä vastaamaan B2B-puolen uusasiakashankinnasta ja elämysmyynnistä

Pääpaino tehtävässäsi on uusasiakashankinnassa: prospektoit potentiaalisia asiakkaita ja poimit laajasta palveluvalikoimastamme juuri heidän tarpeisiinsa sopivat, kokonaisvaltaiset ratkaisut kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Pääset vaikuttamaan siihen, mitä Haikko on tulevaisuudessa ja rakentamaan itsellesi omannäköisesi asiakasportfolion.

Uusasiakashankinnan lisäksi työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä myyntipalvelumme ja muun henkilökuntamme kanssa luodessamme asiakkaillemme unohtumattoman vierailun Haikon Kartanossa!

Mitä me etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta matkailu- tai tapahtuma-alalta. Olet positiivinen ja luova ratkaisumyyjä, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot. Nautit elämyksien tuottamisesta asiakkaalle ja teet aktiivista myyntityötä palvellen jokaista asiakasta erinomaisella asenteella. Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla varustettu kyvyllä hallita isojakin kokonaisuuksia ja halulla paneutua myös yksityiskohtiin.

Olet kiinnostunut ihmisistä ja kohtaat ihmiset rohkeasti ja luottamusta herättäen. Suhtaudut työhösi tavoitteellisesti, innokkaasti ja määrätietoisesti. Vaikka työsi on itsenäistä, etsimme ehdotonta tiimipelaaja, sillä tulet osaksi tiivistä työyhteisöä, joka tukee toinen toisiaan. Kansainvälisessä toimintaympäristössä englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.

Miksi meille?

Meillä saat työskennellä uniikissa toimintaympäristössä tapahtumaelämyksien parissa. Meillä on ihmislähtöinen organisaatiokulttuuri, jossa pääset aidosti vaikuttamaan siihen, mitä Haikko on tulevaisuudessa. Elämme jännittävää muutoksen aikaa ja haluamme sinut mukaamme luomaan tulevaisuuden Haikkoa!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn suomalaisessa perheyhtiössä. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja onnistumistasi tuetaan koko organisaation voimin. Henkilöstömme on meille tärkeä ja se näkyy myös kilpailukykyisissä henkilöstöeduissamme. Tehtävässä joustotyö/etätyömahdollisuus.

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta!

Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 29.9.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Hakemukset

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, jonka kanssa myös vakituinen työsuhde solmitaan. Halutessasi lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Laura Bergmaniin, puh. 050 572 4446 tai sähköpostitse laura.bergman@biisoni.fi

Lähetä hakemus

Hotelli Haikon Kartano & Spa on odotukset ylittäviä elämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä tarjoava kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut Vuoristo-yhtiöt Oy:n omistuksessa vuodesta 1966, mutta sen juuret ulottuvat 1300-luvulle. Majoitus-, ravintola- ja kylpyläpalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme muuntuvia ja monipuolisia tapahtumatiloja, unohtumattomia elämyksiä ja ihanaa yhdessäoloa.