Hyppää pääsisältöön

Etsimme Haikon Kongressikeskukseen

KOKOUSPALVELUHENKILÖÄ

joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä muiden Hotelli Haikon Kartanon osastojen kanssa.

Vahvuutemme on asiakkaan odotukset ylittävä palvelu. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi omalla persoonallamme, jolloin pystymme luomaan heille yksilöllisiä kokemuksia. Etsimme tiimiimme osaajaa, joka nauttivat työskentelystä kokous- ja tilaustarjoilussa ja/tai Spa Bistrossa.

Kokouspalveluhenkilönä työnkuvaasi kuuluu asiakkaan kokouspalveluiden suunnittelu ja toteutus. Keskeisiä työtehtäviä ovat tilaisuuksien suunnittelu yhdessä tilaajan kanssa, tilattujen tarjoilujen suunnittelu ja valmistaminen, raaka-ainetilaukset, tapahtumien sujuvuuden varmistaminen tilaisuuksien aikana sekä tilojen ja laitteiden puhtaanapitoa. Työ on kaksivuorotyötä 6-20 välillä, tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työsuhde on osa-aikainen keskimäärin 90 h/3vko ja vakituinen. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta, joiden perusteella tehtävän palkkaus myös määräytyy.

Tähän tehtävään edellytämme aikaisempaa vastaavaa työkokemusta, joka voi olla matkailu- ja ravitsemisalalta tai asiakaspalvelutehtävistä. Katsomme tehtävää tukevan koulutuksen eduksesi (esim. mara- tai liiketalouden puolelta). Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, vastuullisuutta sekä tinkimätöntä asiakaslähtöisyyttä. Tehtävä edellyttää ajan tasalla olevia tietoteknisiä- ja AV-taitoja sekä kykyä työskennellä tehokkaasti yksin ja asiakkaan kanssa yhteistyötä tehden.

Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen työpaikan, jossa toimitaan kestävää kehitystä tukien. Työyhteisö on matkalla kohti valmentavan johtajuuden kulttuuria. Se on arvostavaa, osallistavaa ja tavoitteellista yhteistoimintaa, jossa yksilöiden potentiaali vapautuu ryhmän käyttöön. Lisäksi tarjoamme viihtyisän työympäristön ja monipuolisen toimenkuvan. Henkilöstöetuina mm. kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Hakemukset
Tuntuuko tehtävä omalta? Lähetä hakemus viipymättä osoitteeseen kokouspalvelu@haikko.fi tai viimeistään 2.8.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Tulemme käyttämään haastattelujen tukena videohaastattelutyökalua. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2021.

 

Lisätietoa Haikon Kartanon palveluista

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano on Vuoristo Yhtiöiden omistuksessa tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja.

Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Klubi, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Spa Cafe palvelevat asiakkaitamme.